Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία μας με την επωνυμία BROWNWAY Α.Ε (εφεξής καλούμενη ‘Εταιρεία’, ‘μας’) με έδρα το 3ο χλμ Συμμαχικής Οδού Ωραιοκάστρου – Διαβατών του Νομού Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την εμπορία, αντιπροσωπείες, εισαγωγές και εξαγωγές καφέ με τον διακριτικό τίτλο BROWNWAY Α.Ε. και στην οποία ανήκει ο παρών ιστότοπος www.brownway.gr, στα πλαίσια συμμόρφωσης της με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (679/2016) και σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κανονισμού, επιθυμεί να σας γνωρίσει τα στοιχεία που συλλέγει και τον τρόπο χρήσης τους κατά την επίσκεψη σας στις εγκαταστάσεις μας ή μέσω της ιστοσελίδας μας ή μέσω τηλεφώνου.

Αρχές που διέπουν την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

α) Η επεξεργασία των δεδομένων είναι σύννομη, θεμιτή και διαφανής («νομιμότητα, αντικειμενικότητα και διαφάνεια»),

β) Τα δεδομένα συλλέγονται για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς («περιορισμός του σκοπού»),

γ) Τα δεδομένα είναι κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στο αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία («ελαχιστοποίηση των δεδομένων»),

δ) Τα δεδομένα είναι ακριβή και, όταν είναι αναγκαίο, επικαιροποιούνται· πρέπει να λαμβάνονται όλα τα εύλογα μέτρα για την άμεση διαγραφή ή διόρθωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία είναι ανακριβή, σε σχέση με τους σκοπούς της επεξεργασίας («ακρίβεια»),

ε) Τα δεδομένα διατηρούνται υπό μορφή που επιτρέπει την ταυτοποίηση των υποκειμένων των δεδομένων μόνο για το διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μπορούν να αποθηκεύονται για μεγαλύτερα διαστήματα, εφόσον εφαρμόζονται τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που απαιτεί ο παρών κανονισμός για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και ελευθεριών του υποκειμένου των δεδομένων («περιορισμός της περιόδου αποθήκευσης»),

στ) Τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τρόπο που εγγυάται την ενδεδειγμένη ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα («ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα»).

Ποια είναι τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η Εταιρεία μας

Προσωπικό δεδομένο θεωρείται κάθε πληροφορία που αφορά φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα (π.χ. όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης, κ.α.)

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε ενδέχεται να περιλαμβάνουν:

  • Δεδομένα ταυτοποίησης: όνομα, επώνυμο, ΑΦΜ.
  • Δεδομένα επικοινωνίας: διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο.
  • Δεδομένα πληρωμής: τραπεζικοί λογαριασμοί.
  • Δεδομένα πρόσληψης προσωπικού: ονοματεπώνυμο, e mail, τηλέφωνο, βιογραφικό σημείωμα.

Με ποιον τρόπο συλλέγονται τα προσωπικά δεδομένα

Η Εταιρεία μας εκτός από την προσωπική επαφή της με τους πελάτες και προμηθευτές της, συλλέγει προσωπικά δεδομένα και μέσω της ιστοσελίδας της από τη Φόρμα Εγγραφής όπου καταχωρείτε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών.

Εάν επιλέξετε να υποβάλλεται αίτηση για μια θέση εργασίας μέσω του ιστότοπου μας ή μέσω e-mail, τα προσωπικά σας στοιχεία διατηρούνται στη βάση δεδομένων μας έως 1 έτος μετά την υποβολή του βιογραφικού σας.

Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις μας λειτουργούν κάμερες με σκοπό την προστασία των εργαζομένων μας καθώς και των εγκαταστάσεων μας από εισβολείς. Οι κάμερες καλύπτουν τους δικούς μας μόνο εξωτερικούς χώρους και όχι γειτονικούς. Υπάρχουν σημάνσεις ειδοποίησης για την ύπαρξή τους στην είσοδο του κτιρίου μας. Το καταγραφικό μας αποθηκεύει αρχεία μέχρι 15 ημέρες εκτός και αν ζητηθεί υλικό από τις αρχές ή ύστερα από δικό μας αίτημα στις κρατικές αρχές ασφαλείας για τον εντοπισμό παράνομων ή κακόβουλων ενεργειών στις εγκαταστάσεις μας.

Ποιος είναι ο σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας

Η Εταιρεία ή/και τρίτοι που εκτελούν την επεξεργασία κατ' εντολή και για λογαριασμό της επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό και μόνο την εμπορία και αντιπροσωπεία καφέ και συναφών ειδών. Η Εταιρεία, εγγυάται ότι δεν θα γίνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για άλλους σκοπούς, πέρα από αυτούς που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική, χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση και όπου απαιτείται, έγκρισής σας.

Ποιες είναι οι νομικές βάσεις επεξεργασίας των δεδομένων

Για την επεξεργασία των δεδομένων σας όπως περιγράφεται παραπάνω, στηριζόμαστε στις ακόλουθες νομικές βάσεις:

■ Σύμβαση

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται κατ' αίτηση σας και στο πλαίσιο της μεταξύ μας σύμβασης με σκοπό την εμπορία των προϊόντων και την παροχή των υπηρεσιών που συμφωνήθηκαν.

■ Συγκατάθεση

Η επεξεργασία των προσωπικών γίνεται με την ελεύθερη, ρητή και έγγραφη συγκατάθεση σας και μόνο στο μέτρο που είναι απαραίτητο ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας και το χρόνο που απαιτείται σε κάθε περίπτωση.

■ Έννομες υποχρεώσεις

Όταν απαιτείται για τη συμμόρφωσή μας με έννομες υποχρεώσεις ή για σκοπούς έννομων συμφερόντων δικών μας ή τρίτων, εκτός εάν έναντι των συμφερόντων αυτών υπερισχύει το συμφέρον ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες σας που επιβάλλουν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας.

■ Δημόσιο συμφέρον

Όταν σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. δ’ του Κανονισμού η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη διαφύλαξη ζωτικού συμφέροντος του υποκειμένου των δεδομένων ή άλλου φυσικού προσώπου) και όταν σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. θ’ του Κανονισμόύ, η επεξεργασία είναι απαραίτητη για λόγους δημόσιου συμφέροντος στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρεία διασφαλίζει τη νόμιμη και ενδεδειγμένη χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που λαμβάνει και μεριμνά για την αποτροπή κάθε μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα δεδομένα αυτά.

Στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών που ζητήσατε και πάντοτε εντός των ορίων της ισχύουσας νομοθεσίας, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με :

α) Το προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο υπόκειται σε υποχρέωση τήρησης εμπιστευτικότητας.

β) Εξωτερικούς συνεργάτες παρόχους υπηρεσιών στους οποίους έχουν ανατεθεί τα καθήκοντα διαχείρισης, συντήρησης ή/και αναβάθμισης ηλεκτρονικών συστημάτων και βιντεοεπιτήρησης της Εταιρείας για την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη παροχή των υπηρεσιών, οι οποίοι δεσμεύονται ως προς την τήρηση της ασφάλειας των δεδομένων και της εμπιστευτικότητας αυτών από σχετικές έγγραφες συμβάσεις.

Ενδέχεται να χρειαστεί να λάβουν γνώση των δεδομένων σας και τα ακόλουθα πρόσωπα:

γ) Δημόσιες αρχές σε περιπτώσεις που προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία ή δικαστική ή κανονιστική απόφαση.

δ) Πάροχοι πληρωμών και (άλλα) χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε πληρωμές χρημάτων για τις παραγγελίες που μας ζητήσατε. Επιπλέον, μπορεί να μοιραστούμε πληροφορίες με τα σχετικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε περίπτωση που κρίνουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο για σκοπούς πρόληψης και εντοπισμού απάτης.

ε) Εξωτερικούς συνεργάτες: Λογιστής και Δικηγόρος οι οποίοι δεσμεύονται ως προς την τήρηση της ασφάλειας των δεδομένων και της εμπιστευτικότητας αυτών από σχετικές έγγραφες συμβάσεις.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας

Υπό την προϋπόθεση ότι δεν δεσμευόμαστε να πράξουμε διαφορετικά λόγω νομοθετικής ή κανονιστικής υποχρέωσης ή δικαστικής απόφασης, έχετε το δικαίωμα:

  • Να ζητήσετε πρόσβαση σε αντίγραφο των δεδομένων σας, τα οποία συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε.
  • Να ζητήσετε να διορθώσουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες είναι εσφαλμένες ή ανακριβείς ή έχουν αλλάξει από τη στιγμή που τις συλλέξαμε.
  • Να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας τους.
  • Να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας.
  • Να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, όπου αυτή η επεξεργασία βασίζεται στη συναίνεση που μας έχετε δώσει.
  • Να ζητήσετε να μεταβιβάσουμε ή να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτο μέρος που εσείς θα μας υποδείξετε.

Ποιος ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων σας

Τα προσωπικά σας στοιχεία διατηρούνται σε ασφαλή χώρο με ελεγχόμενη πρόσβαση κατ’ ελάχιστον για όλο το διάστημα της συνεργασίας μας εκτός και αν υπάρχει νομική υποχρέωση που απαιτεί από εμάς να διατηρούμε τα αρχεία των συναλλαγών σας για συγκεκριμένη χρονική περίοδο πριν τα καταστρέψουμε είτε για σκοπούς έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία για την προάσπιση δικαιωμάτων της όπως κανονιστικές ή δικαστικές έρευνες.

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτη χώρα

Σε περίπτωση ενδεχόμενης διαβίβασης δεδομένων σας σε τρίτη χώρα, η Εταιρεία μας έχει λάβει επαρκή μέτρα προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων και έχει διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας διαβιβάζονται σε τρίτες χώρες που παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας αυτών σύμφωνα με τους όρους που έχει θέσει η ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Κυριότητα Προϊόντων - Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο του Ιστότοπου συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, λογοτύπων, κειμένων κ.λπ.., αλλά και των Υπηρεσιών της BROWNWAY A.E αποτελούν ιδιοκτησία της τελευταίας στα οποία έχει πλήρη και αποκλειστική κυριότητα, πλην όσων αποτελούν αντικείμενο αναγνωρισμένων δικαιωμάτων τρίτων, και προστατεύεται από τις εφαρμοζόμενες διατάξεις εθνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Η εμφάνισή τους στον Ιστότοπο δεν αποτελεί και δε θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως μεταβίβασή ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Ο Χρήστης/επισκέπτης του Ιστότοπου έχει δικαίωμα να κάνει, μόνο προσωπική ή για εσωτερικές του ανάγκες, χρήση των Υπηρεσιών της BROWNWAY A.E και του περιεχομένου του Ιστότοπου, που πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις ανακοινώσεις πνευματικών δικαιωμάτων και ιδιοκτησίας της, χωρίς να τα διαθέτει με οποιοδήποτε τρόπο σε τρίτους, με ή χωρίς αντάλλαγμα, ολικά ή μερικά. Ενδεικτικά, απαγορεύεται η δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση, διανομή, παρουσίαση, μεταπώληση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση τόσο του περιεχομένου του Ιστότοπου, όσο και των Υπηρεσιών της BROWNWAY A.E ή μέρους αυτών, με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για την εμπορική τους εκμετάλλευση ή για οποιονδήποτε άλλο ρητώς μη συμφωνημένο σκοπό.

Υποχρεώσεις Χρηστών

1. i. Οι χρήστες του Ιστότοπου οφείλουν να συμμορφώνονται με όλες τις διατάξεις, τους κανονισμούς και τους κώδικες συμπεριφοράς, κατά τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους, που τυγχάνουν εφαρμογής για τη διαφύλαξη του Ιστότοπου του περιεχομένου του, των Υπηρεσιών της BROWNWAY A.E, των συμφερόντων και των κάθε είδους νόμιμων δικαιωμάτων της BROWNWAY A.E καθώς και για τη νόμιμη και συμφωνημένη χρήση του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών εκ μέρους των χρηστών. ii. Ο Χρήστης του Ιστότοπου, ο οποίος χρησιμοποιεί προσωπικό κωδικό πρόσβασης για τις Υπηρεσίες, οφείλει να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για αποτροπή τυχόν μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στις Υπηρεσίες. Η πρόσβαση του Χρήστη/Επισκέπτη στις πληροφορίες γίνεται με αποκλειστική του ευθύνη και είναι υπεύθυνος για όλες τις πράξεις και τις συναλλαγές που διενεργούνται με τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης στον Ιστότοπο, καθώς και για τη σύμφωνη με τους όρους παροχής τους χρήση των Υπηρεσιών της BROWNWAY A.E που αντλούνται με τον κωδικό του πρόσβασης. Ο κωδικός πρόσβασης είναι προσωπικός και δεν μεταβιβάζεται, ως εκ τούτου ο Επισκέπτης/Χρήστης απαγορεύεται να εκχωρήσει το δικαίωμα χρήσης των κωδικών πρόσβασής του.

Χρήση συνδέσμων σε δικτυακούς τόπους τρίτων (links)

Ο Ιστότοπος παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσω κατάλληλων συνδέσμων (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών / χρηστών του Ιστότοπου. Οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν οι σύνδεσμοι, υπόκεινται στους όρους χρήσης αυτών των δικτυακών τόπων. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από τον διαχειριστή του Ιστότοπου, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν ο επισκέπτης / χρήστης του Ιστότοπου αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων τους, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.

Υποχρέωση λόγω Covid 19

Στα πλαίσια διαχείρισης τη υγειονομικής κρίσης λόγω του COVID 19, η Εταιρεία τηρεί αρχείο επισκεπτών για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και σε εφαρμογή του Άρθρου 9 παρ.2 Θ’ του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 679/2016.

Δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου

Ενδέχεται να χρειαστεί να τροποποιήσουμε ή συμπληρώσουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου κατά καιρούς, η οποία θα είναι πάντα σε συμφωνία με τους εφαρμοστέους κανόνες δικαίου.

Επικοινωνία με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Στην περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Κηφισίας 1 3, 11523 Αθήνα

Τηλ: 210 6475600

E mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας

Για την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων σας και για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση:

BROWNWAY Α.Ε

3ο χλμ Συμμαχικής Οδού Ωραιοκάστρου – Διαβατών

Θεσσαλονίκη

Τ.Κ. 57013

Ελλάδα

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: 2310460332

Επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία

Σε περίπτωση προβλήματος με την παραγγελία σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τα παρακάτω τηλέφωνα:

Τηλ: 2310460332
Fax: 2310689683

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Διεύθυνση

3ο χλμ Συμμαχικής Οδού
Ωραιοκάστρου-Διαβατών
Τ.Θ. 17014 - Τ.Κ. 54210
Α.Φ.Μ.: 997993907
Κλικ στην εικόνα.....
 Google map

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

eke banner

Linkedin

linkedin button

Βρίσκεστε εδώ: Home Πολιτική Απορρήτου